5 enkla och effektiva oppningsfraser i online dating for hanar som kommer att bidra dig genmale

5 enkla och effektiva oppningsfraser i online dating for hanar som kommer att bidra dig genmale

Jag kan kika att du far fler matchningar an fordom i online dating varlden. Det ar fabulost! Med fler matchningar kommer fler mojligheter till att ses nya och intressanta kvinnor. Verka gallande.

Nasta hinder ar att samt om att ringa fler matchningar ar fantastiskt, ar det som minsann ar viktigt att bilda sig hur man konverterar dessa till dater. Du har nog 100 matchningar men om ingen av dem svarar ar det inte vart nagonting.

Det ar det vi kommer att diskutera i dagens artikel, narmare distinkt: 5 enkla och varför inte ta reda på mer effektiva oppningsfraser i online dating som kommer att bidra dig besvarande.

1. Traditionell oppningsfras

Jag tankte att vi skulle initiera med nagot spartanskt och (mer eller mindre) familjart for de flesta. Den traditionella oppningsfrasen i online dating: “Hejsan” eller “Halla” men aldrig “Hej” (sjalv skojar enbart, det ar bara en aning for intetsagande for min smak).

Det ar domstol trakigt. Det sager inget alls. Det ar valdigt vanligt och allihopa anvander det. Kvickt bedomt det ar daligt. Men vi ska uppgradera det lite. All kan namligen borja en konversation med ett “Hej” men det far ej den andra sidan att framfora nagon annat an annu en ett “Hej” (eller en ignorering, vilket du kan forvanta dig nar du paborjar en pratstund med ett “Hej”), Sa ensamt ar detta ord typ vardelost. MEN om du kombinerar det med nagot som en komplimang (vi kommer att ga igenom det senare), eller till och med anmarkning (ibland kan man rentav prata negativa foremal till kvinnor och aven fortsattningsvis sla kvar dem) du kan smaksatta till ditt trakiga “Hej” till nagot battre.

Mer an sa, du kan (och bor val i de flesta fall) lagga till plus en fras till den traditionella oppningsfrasen. Den bor besta skriven i form av en undran. Det innebara att hon att ha nagot att kackla ifall nar hon svarar. Det kommer ej vara ett spartanskt “Tack for komplimangen” eller “Dra at helvete” (forut kritiken). Och forsok att se till att fragan ar oppen, en undra som inte kan svara med enkom ett “ja” eller ett “nej”.

Marker du hur det uppmanar dig att uppleva positiva kanslor (pa grund av komplimangen) och sedan tala om dig personligen (manniskor alskar att prata ifall sig sjalva)? Det ar exakt hur sa du vill! Och det ar exakt hur sa hon vill se i ett forsta kungorelse (for det mesta, beroende pa va det ar pro typ fran donna).

Lagg avtryck till hur dessa ordfoljder fungerar med. I inledningsvis ar jag kritisk, anser nagot elakt. Men darefter visar sjalv intresse. Det kallas riktig en “Neg”, eller att “Negga”. Det innebara att mer eller mindre bidra komplimang och komplimang (eller visa entusiasm) gallande likadan gang. Det ar makalost enar det skiljer dig at fran de andra killarna som aldrig skulle framfora nagot elakt till en tjej utan istallet bara ge komplimanger. Anvand det klokt.

2. Profil oppnare (Biografi/Bilder)

Denna oppningsfras pro online dating bygger typ kopiost pa sunt forstand. Du anvander dig helt enkelt fran nagot fran hennes profil forut att igangsattning konversationen. Hon anser nog nagot fangslande eller kul i sin biografi -> Kommentera det. Hon inneha nog nagot intressant eller festligt bland forsvinna bilder -> Kommentera det.

Folk bygger medvetet upp forsvinna online dating profiler kungen det satt det gor det pa. Pro att fler personer amna lockas av dem. Du kan inlara dig mer ifall hur du kan gora synonym och skapa den fullkomlighet online dating profilen Har (lank till annan artikel).

Men hon inneha sannolikt hort dessa saker tusen ganger fran all andra som har matchats med henne. Sa du bor kanske ta det till nasta moment. Men hur enar?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *