Flyttade hit forut en vecka sedan och genast borjar det antligen kannas som ett bo

Flyttade hit forut en vecka sedan och genast borjar det antligen kannas som ett bo

Det ar tigande och stilla i huset, karna emot slacks fonstren ner ett efter ett som en kommendera att nu ar det dags att kinesa. Arme i soffan inrullad i en filt med datorn i knat ar det hett och harlig, men utanfor gnistrar kylan och bildar kristaller gallande fonsterblecken.

Veckan har mest innehallit pyssel i det nya hemmet. Har samt skapat en arsplan for Gretas Varld 2016. En oskadd bit radiolyssnande har det ocksa blivit och produktiv av radiomaterial till min utbildning. Att producera radioreportage ar karlek bred forsta ogonkastet riktig lajbans, helt klart min grej.

Trivs bra har i Fredhall en extraordinar atmosfar som far undertecknad att ma bra

Idag hade vi pahalsning av Jack Werner, journalisten som ar en av grundarna till Viralgranskaren. Dramatisk och intressant anforande ifall hur vi plikt instruera oss att besta mer kallkritiska nar vi delar prylar i sociala medier. Otaliga ganger nar en artikel eller video sveper forbi i flodet med amnen som beror oss sa tar vi forgivet att det som skrivs och sags ar tvattakta. Utan nagon form av tanke eller kontroll om sa ar fallet. Valdigt lindrig att fa en oratt bild av prylar och objekt eller att distribuera falska rykten. Vi far ej missa vikten i att bruka ett granskande oga.

Efter forelasningen funderade jag pa hur jag allena granskar grej kungen internet. En fran de grej som dok forst upp i mitt huvud ar hur spannande det ar att pafora grunderna i viralgranskaren tillika i sin natdejting.

Sanningen ar att det kan vi sa klart inte veta. Men ifall vi lar oss att viralgranska dem vi moter, utan att handla som ett psykfall eller en stalker sa kan vi lite fram kissbrides.com webbplats här avsevart information som vi kan forbruka oss av i var vidare dating. I alla fall i startfasen, nar vi gott traffats ar det troligen sundast att lara uppfatta personen oga mot oga ej via internet.

Grundprincipen nar du granskar ar enkel. Varenda kritisk mot allt du laser och kollar gallande. Samt palitliga kallor kan ha felaktigt och det finns smakligt om folk som vill luras kungen natet.

  1. Skrida in kungen hens profil
  2. Ser det ut att besta en riktig person eller finns det en tillfalle att det ar en fejkprofil?
  3. Hur mullig ar informationen? Kan du finn synonym info nar du googlar hen?
  4. Har personen en profilbild med ett plyte gallande? I Google chrome kan du hogerklicka pa bilden och kolla pa natet efter den. Ibland stjal fejkanvandare foton fran internet.
  5. Du kan aven undra din frande om hen kanner personen.
  6. Las igenom alltsammans profilen. Finns det nagra bestyr som du kan soka kungen internet efter sa utfor det. Stall fragor till din natdejt ifall du undrar nagot.
  7. Ifall du aven fortsattningsvis inte ar tvarsaker och kanner dig oroad avbryt chattandet.

Informationen, bilderna vi ser och personen vi talar med

Om du kanner dig saker med en person, pricka han eller henne fartfyllt ovanfor en barsa eller en kaffe. Enar far du bittida en tydligare bild av personen som via internet nog ser egendomlig ut. Att granska nagon innan man mota eller efter forsta dejten ar formodligen precis vanligt idag. I all fall att efterstrava kungen personens namn via sociala medier. Dar kan man lite en precis bra bild fran en person innan man samlas. Jag skriver inte detta inlagg forut att skramma er singlar eller pro att sjalv vill att ni amna bli tokiga gravare utan for att sjalv tycker att det kan besta angelaget att klura kungen utbredd natdejting. Dartill ar det grymt gripande hur ofta information man faktiskt kan lite fram.

Solklar kan det foreligga risker i att ga av stapeln granska den man dejtar. Att man blir paranoid eller att man ej ger personen en tillfalle enbart pga. nagot man last pa natet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *